Werken als bewindvoerder

Hier vindt u informatie over alles wat te maken heeft met het werk als Wsnp-bewindvoerder.
U leest hoe u Wsnp-bewindvoerder kunt worden en, als u eenmaal bewindvoerder bent, aan welke voorwaarden u moet voldoen om dat te kunnen blijven.
Ook staat hier vermeld welke vergoedingen u als Wsnp-bewindvoerder kunt ontvangen. De vergoedingen worden jaarlijks bijgesteld.

Geen aparte verklaring 285 Fw voor bewindvoerders en advocaten. Lees verder.....

Geen bezwaren tegen afgifte verklaring door bewindvoerder Lees verder.....

Postblokkade geldt ook voor post Belastingdienst Lees verder.....

Oproep: Wie biedt ook schuldhulpverlening aan?

Steeds vaker bieden bewindvoerders Wsnp ook schuldhulpverlening aan. Door de wijzigingen in het werkveld in de afgelopen tijd, zijn bewindvoerders zich breder gaan oriënteren. Recofa heeft inmiddels ook aangegeven er niet afwijzend tegenover te staan dat Wsnp-bewindvoerders de Verklaring 285 Fw afgeven.

Op de website van het Bureau Wsnp staat een register met organisaties die schuldhulpverlening aanbieden en/of de verklaring ex artikel 285 Fw afgeven. Hier wordt veel gebruik van gemaakt door burgers.
Nu er steeds vaker ook bewindvoerders schuldhulpverlening aanbieden, overweegt Bureau Wsnp ook dat gegeven openbaar te maken. Bewindvoerders die schuldhulpverlening aanbieden, kunnen gehoor geven aan deze oproep door een berichtje te sturen naar info@bureauwsnp.nl.

Terug