Vrij te laten bedrag-calculator juli 2010

Downloaden Vrij te laten bedrag-calculator juli 2010, maak hieronder uw keuze:

Noot bij installatie.

  1. Voor Apple-gebruikers: De VTLB Calculator is een Windows applicatie. Het kan dus niet rechtstreeks op een Apple geïnstalleerd worden. Met "Boot Camp" zijn er mogelijkheden. Voor informatie daarover kunt u niet bij Bureau Wsnp terecht, maar moet u zich wenden tot uw systeembeheerder.
  2. VTLB Calculator 1.6.1 kan naast eerdere versies geïnstalleerd worden. De DLL heeft een nieuwe identificatie voor Windows. Dit betekent dat alle versies ieder hun eigen geregistreerde vtlb.dll gebruiken. Het wordt aangeraden om versie 1.6.1 in dezelfde map (standaard: C:\Program Files\VTLB Calculator\) te installeren als versie 1.5.1.

De VTLB Calculator schil is ook weer opgenomen zodat deze ook de nieuwe VTLB Calculator herkent.

LET OP!
Executables (met uitgang .exe) worden soms tegengehouden door virusscanners. Is op uw pc antivirussoftware geprogrammeerd die de download van .exe-bestanden tegenhoudt, doet u er goed aan het zip-bestand te downloaden.

Archief Rekenmodel Recofa

Terug


Zoek

 

Actueel

  • Calculator en rapport januari 2015 online
  • Problemen opgelost!
    Het probleem dat verslagen en formulieren niet opgeslagen en geopend konden worden is opgelost. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.